Podziękowania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Memek
    Classic
    • 2010
    • 24

Podziękowania

ja się dołącze.też taka potrzebuję.
    czy brak tej obudowy bedzie mialo jakieś skutki???
  • mati160
    RS
    • 2009
    • 2453
    • Octavia III combi (5E5)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Podziękowania

Witam! Chciałbym podziękować wszystkim którzy decydują się w jakikolwiek wypowiedzieć w moim temacie czy korzystać z moich rad. Wiem ze na początku ja jak i moje auto było tematem kontrowersyjnym przynajmniej dla niektórych użytkowników. Klub ten przede wszystkim zadziwia mnie tym ze odnajduje tu ludzi którzy zawsze i chętnie pomagają innym. Cokolwiek się nie dzieje zawsze mogę na was liczyć. Choćby w zeszłym tygodniu. Fakt z mojej własnej winy było trochę mokro padał deszcz wpakowałem się na krawężnik i rozwaliłem układ chłodzenia. Byłem w okolicach Leszno więc dzwonienie do znajomych nie za bardzo miało sens bo mało kto pojedzie 70 km w jedną stronę. Zauważyłem stojącą na podjeździe Fabie z naklejką FCP stwierdziłem ze może chociaż mnie wyciągnie do głównej drogi albo do najbliższego serwisu dalej jakoś sobie poradzę. Dostałem odpowiedź że to moja wina i mój problem jak chce do serwisu mam zadzwonić po lawetę on nie jest od tego. Gdy siedziałem bezradnie przy aucie podjechała do mnie czarna Octavia 1 generacji z naklejką OCP Zaczęło się od pytania co się stało. Bez problemu linka doczepiona do jego auta. Wykonał 2 szybkie telefony. Jak się później okazało dzwonił do pracy ze bezie później. Zaholował mnie aż do serwisu w Poznaniu. Po czym nie biorąc ode mnie nic wrócił do Leszna. Jedyne co kojarzę to to że ten miły człowiek miał na imię Michał a tablice zaczynały się na PLE. Jeśli tu jesteś bardzo dziękuje. Jesteście niesamowitym klubie na forum też panuje zupełnie inna atmosfera aniżeli w klubie Fabi am liczą się tylko auta przerobione tak ze z fabryki tylko strefy zgniotu pozostały, tu widzę ze każde auto jest cenne i traktowane indywidualnie. Jeszcze raz wam dziękuję i przeprasza za ten przydługawy wpis.

имплантация зубов киев

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez mati160
      Dostałem odpowiedź że to moja wina i mój problem jak chce do serwisu mam zadzwonić po lawetę on nie jest od tego.
      :?

Wiem ze na początku ja jak i moje auto było tematem kontrowersyjnym przynajmniej dla niektórych użytkowników.
      nie, no, bez przesady
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• mati160
        RS
        • 2009
        • 2453
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez szkoda
        Dostałem odpowiedź że to moja wina i mój problem jak chce do serwisu mam zadzwonić po lawetę on nie jest od tego.
        :?

Wiem ze na początku ja jak i moje auto było tematem kontrowersyjnym przynajmniej dla niektórych użytkowników.
        nie, no, bez przesady
        Rożne rzeczy padały nie tylko oficjalnie ale też na Priv. Co do tego pierwszego taka odpowiedź dostałem od uprzejmego właściciela Fabi który jeszcze uprzejmie oznajmił ze jest klubowiczem. Ale jak widać na większa "siostrę" zawsze można liczyć :-)

имплантация зубов киев

Komentarz

• Superbman
          Ambiente
          • 2006
          • 208

Ale frajer, ja rozumiem ,że można nie mieć czasu ale wylecieć z taką gadką ? :x

Szacunek dla kolegi z Oct na PLE :!:
          252/555

Komentarz

• mati160
            RS
            • 2009
            • 2453
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Superbman
            Szacunek dla kolegi z Oct na PLE
            Tak pełen szacunek dla niego, najgorzej zę nie mogę go znaleźć. A co do gadki jak widzisz można. A jak go znajdziesz na forum Fabi to taki dobry i uprzejmy klubowicz który zawsze wszystkim służy pomocą. Dobra ściema nie jest zła. Dzięki i chyba naklejka na atrapę będzie pierwszym zakupem, a później kto wie może przy pomyślnych wiatrach sie pomyśli nad Octavia? Pozdrawiam

имплантация зубов киев

Komentarz

Pracuję...